FOTO Cățeii de la Centrul Chinologic din Sibiu și conductorii lor au împărțit flori și veselie de Ziua Femeii

De 8 Martie, echipaje canine de la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu le-au întâmpinat cu flori pe doamnele și domnișoarele care au trecut prin zona centrală a burgului.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

Doamnele și domnișoarele care au trecut astăzi prin zona centrală a Sibiului au avut parte de o surpriză neașteptată: patru căței inteligenți și conductorii lor le-au tăiat calea pentru a le oferi flori. Doamnele au fost sincer impresionate de drăgălășenia tinerilor polițiști patrupezi Goda, Guh, Goca și Gut și nu au rezistat tentației de a-i mângăia și a se juca cu ei.

Conductorii lor, Dragomir Ștefan, Stanciu Ștefan, Mihai Octavian, Opriș Alexandru, Rădulescu Alexandru și Blaga Florin au avut misiunea de a împărți florile.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

Întreaga „operațiune” a fost coordonată de Directorul Centrului Chinologic Dr. „Aurel Greblea” Sibiu, Comisarul șef de poliție  Cosmin-Adrian Iana și de directorul adjunct al instituției, Inspectorul principal de poliție Felix-Daniel Florea.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

„8 Martie este o zi cu dublă semnificație, sărbătorind atât Ziua Internațională a Femeii cât și Ziua Națională a Mamei. Așadar, pentru noi este deja o tradiție să oferim, în fiecare an, doamnelor și domnișoarelor, un strop de primăvară. În numele meu și al colegilor din cadrul Centrului Chinologc Sibiu le urăm La Multi Ani tuturor femeilor și mamelor din lume! Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă umple sufletele de pace, armonie și iubire”, a declarat Comisarul șef de poliție  Cosmin-Adrian Iana.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

foto: Centrul Chinologic Sibiu

foto: Centrul Chinologic Sibiu

foto: Centrul Chinologic Sibiu

.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*