FOTO: Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor”

„Prietenii Pompierilor” este unul dintre concursurile anuale pe care ISU Sibiu le organizează pentru elevii județului Sibiu. Astăzi, 5 mai, a avut loc etapa județeană a concursului în poligonul de pregătire al ISU Sibiu.

FOTO: ISU Sibiu / Facebook

Concursul s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu și are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are drept scop dezvoltarea la elevi, a spiritului de solidaritate şi implicării acestora, individual sau în echipă, în acţiunile de prevenire şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

La acest concurs, destinat elevilor de gimnaziu, au participat șase echipe de fete de la Liceul Tehnologic Tălmaciu, Școala Gimnazială Tălmăcel, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu ”Șelimbăr, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială Avrig și Școala Gimnazială  Boița.  De asemenea au participat și zece echipe de băieţi de la Școlile Gimnaziale nr 18, nr 13, Radu Selejan Sibiu, Șelimbăr, Axente Sever, Tălmaciu, Avrig, Boița, Liceul Tehnologic Tălmaciu și Liceul Tehnologic din Miercurea Sibiului.

Echipele au fost formate din 10 membri au avut de parcurs trei probe (o probă teoretică şi două probe practice: „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de  metri cu obstacole”.

În urma clasamentului general, la fete:

– locul I a fost ocupat de către Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” Șelimbăr,

– locul II – Școala Gimnazială Boița,

– locul III locul – Liceul Tehnologic “J. Lebel” Tălmaciu.

La băieți:

– locul I a fost obținut de către Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” Șelimbăr,

– locul II Școala Gimnazială nr 13 Sibiu,

– locul III Școala Gimnazială “Radu Selejan” Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*