FOTO Bobocii de la AFT și-au încoronat regele și regina balului

Momente de neuitat, aseară, la Cercul Militar din Sibiu, unde bobocii Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu și-au ales câștigătorii balului, miss si mister boboc. Cadeții au făcut spectacol!

Cadeții de la AFT știu să se distreze și fac spectacol de fiecare dată când urcă pe scenă. Au demonstrat acest lucru, din nou, aseară, la Balul Bobocilor.
A fost o seară a provocărilor pentru boboci și pentru veterani deopotrivă, cu scenarii hollywoodiene picurate printre povești cu păr bălai de pe plaiuri bucovinene, cu “aka” Rocky, Angelina, Pitt ori suava Katherine, prinși într-o horă sprințară de mână, cu prăbușiri și înălțări în Hallelujah, asezonată cu Copacul lui Andreescu și condimentate apoi, amândouă, îndrăzneț, cu ritmuri de beatbox…
”O seară de suflet organizată impecabil sub bagheta inimoșilor voluntari ai Corpului Cadeților, la Cercul Militar Sibiu, reînnodând astfel tradiția unui loc în care, în timp, și-au sărbătorit tinerețea și creativitatea zeci de generații de studenți militari…
O seară memorabilă, cu ascuțișuri de spirit și cu preaplin de frumos, aromând apropiată vacanță de Sărbători de iarnă!
Felicitări câștigătorilor balului, miss si mister boboc, Damaris Macovei și Eduard Glișcă”, au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Foto: facebook Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Eduard Brad, Ștefania Floarea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*