FOTO Asociația Filantropică Olivia: Dar și dăruire în preajma Crăciunului!

În preajma Crăciunului, bucuria darului și a dăruirii ne cuprinde pe toți și ne aduce în suflete o bucurie desăvârșită! Pentru beneficiarii Asociației Filantropice Olivia (acronim AFO Sibiu) – copii cu rezultate foarte bune la învățătură, copii care provin din familii aflate în stare de dificultate socio-economică, copii cu cerințe socio-educative speciale, vârstnici singuri – atenția, sprijinul, darul și dăruirea semnifică umanism, grijă și dragoste!

Foto: Asociația Filantropică Olimpia

”Anul acesta am avut în cele 4 proiecte ale noastre un număr de peste 100 de beneficiari, care s-au bucurat de îngrijire la domiciliu, susținere materială (pentru persoanele vârstnice), alimente, rechizite și produse de igienă (pentru copiii din familiile nevoiașe), burse de studiu (pentru copiii cu rezultate foarte bune la învățătură) și recuperare logopedică și servicii de psihopedagogie pentru copiii cu deficiență de limbaj sau cu dificultăți de învățare!

Pe lângă beneficiarii permanenți ai proiectelor noastre, Moșul a fost generos și bun  în preajma Crăciunului cu încă 250 de copii din cadrul Școlii Gimnaziale “Matei Basarab”.  Aici, colindul îngeresc, bucuria copiilor, generozitatea Moșului, entuziasmul și bucuria au creat și recreat lumea minunată a copiilor și a copilăriei!

Urăm tuturor beneficiarilor, partenerilor și sponsorilor noștri un <<Crăciun Fericit!>>, tradițianalul și cordialul <<La mulți ani!>> și îi asigurăm de sprijinul și consecvența noastră și în anul 2024!”, spune Dr. Teodor Mihail Pădurean, președintele Asociației Filantropice Olivia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*