FOTO ACCIDENT urmat de INCENDIU în Chirpăr. Un autoturism a intrat în zidul unei case

Pompierii din Agnita au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism care a întrat în zidul unei case din Chirpăr. Focul s-a extins de la autoturismul alimentat cu gaz petrol lichefiat și la imobil.

Foto: ISU Sibiu

Pompierii militari ai Stației Agnita au intervenit în jurul orei 06.00 la un eveniment rutier în localitatea Chirpăr, strada Principală. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

”Forțele sosite la locul intervenției, au constatat că un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat în zidul unei case. În urma impactului, autoturismul care avea ca sursă de combustibil gaz petrolier lichefiat, a luat foc, iar incendiul s-a propagat și la locuință”, explică Sg. maj. Andreea Ștefan.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului, astfel că imobilul a fost salvat. Cu toate acestea, incendiul a afectat acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 5 mp, peretele și o canapea din interiorul locuinței. Autoturismul a ars în totalitate.
Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*