FOTO: Accident spectaculos pe DJ 106B. Roata unui microbuz se desprinde în mers și bagă oameni în spital

Un accident de circulație s-a produs pe DJ 106B, între localitățile Șura Mică și Ocna Sibiului, iar polițiștii rutieri au intervenit la fața locului. Potrivit primelor cercetări, roata stânga spate a unui microbuz în drum spre Ocna Sibiului s-a desprins în mers și a lovit un autoturism care circula dinspre Șura Mică, acesta din urmă intrând în coliziune cu un alt autoturism care mergea spre Ocna Sibiului.

Sursă foto: SAJ Sibiu

În urma impactului, trei persoane au suferit răni.

Șoferița autoturismului care se deplasa spre Șura Mică, în vârstă de 68 de ani, conducătoarea celuilalt autoturism, în vârstă de 23 de ani, și o pasageră în vârstă de 47 de ani, toate din Sibiu, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Microbuzul, destinat transportului de persoane, cu o capacitate de 20+1 locuri și având 14 pasageri la bord, era condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Păuca.

Circulația în zonă este îngreunată, iar la fața locului au intervenit un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Echipajul SMURD a oferit îngrijiri medicale pentru două dintre persoanele implicate în accident, respectiv femeia în vârstă de 68 de ani cu traumatism facial și la picior și femeia de 47 de ani care a suferit un atac de panică.

Ambele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Sibiu.

Cea de-a treia victimă a fost preluată de către echipajul SAJ. Potrivit SAI, tânăra de 23 de ani a suferit excoriații la gât.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*