FOTO Accident la ieșirea din Porumbacu de Jos. Un șofer nu a acordat prioritate

Doi bărbați au ajuns în această seară în spital în urma unui accident provocat de un șofer de 25 de ani care a ieșit de pe un drum județean și nu a acordat prioritate autoturismelor care circulau pe DN 1.

Foto: IPJ Sibiu

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Porumbacu de Jos spre Brașov.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105J, un tânăr în vârstă de 25 de ani a intenționat să traverseze DN 1 dinspre Glâmboaca spre Porumbacu de Sus, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Arpașu de Jos”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au ajuns imediat salvatorii de la SMURD și cei de la Ambulană. ”Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 47 de ani care a suferit un traumatism cranian. Bărbatul este transportat la spital conștient.
La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a acordat îngrijiri medicale si a transportat la spital un bărbat”, a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*