FOTO UPDATE ACCIDENT grav pe centura Avrigului. A intervenit elicopterul SMURD

UPDATE 3: Traficul a fost reluat.

UPDATE 2: Tânărul de 19 ani care a intrat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

În total, accidentul de pe centura Avrigului a făcut patru victime: tânărul care a decedat și alte trei persoane, care au fost rănite grav.

”În urma accidentului au rezultate 4 victime:  un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la fața locului. Medicul de urgență prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia. De asemenea, un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare și escoriații, o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut și multiple contuzii și o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar.
Cele trei victime conștiente, au fost transportate de echipajele SMURD și de echipajul SAJ la UPU Sibiu”, a declarat Sg. major Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

 

UPDATE 1 : Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele 2 mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare.

”Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Echipajele SMURD și SAJ sunt la fața locului și acordă îngrijiri medicale mai celor doi șoferi precum și altor 2 persoane, fiecare pasager în câte o mașină.

Traficul este în continuare blocat.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Traficul rutier pe DN1 (Centura Avrigului) este blocat total în urma unui accident rutier în care sunt implicate 2 autoturisme. Un tânăr de 19 ani este resuscitat la fața locului.

Foto: ISU Sibiu

În accident sunt implicate două autoturisme, iar patru persoane,  doi bărbați și două femei, au fost rănite.

La fața locului sunt mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și două de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. La accident va interveni și elicopterul SMURD din cadrul ISU Brașov.

”Un tânăr de 19 ani este încarcerat și este inconștient. La acest moment se aplică manevre de resuscitare pentru tânărul de 19 ani care a fost descarcerat, acesta se află în SCR. De asemenea se acordă asistență medicală pentru celelalte trei persoane”, explică Sg. major Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Traficul rutier este deviat de către polițiști prin orașul Avrig.

Circulați cu prudență în zonă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*