UPDATE FOTO Accident GRAV în Slimnic. Care este starea victimelor

UPDATE 3: Traficul a fost reluat îngreunat

UPDATE 2:  În urma evaluării medicale, nu a mai fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Au fost evaluate medical șase persoane implicate în accident, patru adulți și doi minori.
„Minorii au fost preluați de echipajele SAJ. Un adult a refuzat transportul la spital.
Celelalte trei persoane sunt transportate la UPU Sibiu: o femeie de 82 de ani cu multiple traumatisme, o femeie de 59 de ani, cu traumatism membre și un bărbatde  58 de ani cu multiple contuzii”, a explicat Slt. Andrea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

„Echipajele SAJ au acordat asistenta medicala la doi copii, de 7 respectiv 12 ani, care au suferit traumatisme de membre superioare și inferioare și traumatisme cranio-faciale.
Copiii sunt transportati la CPU Luther în stare stabilă”, a spus Vasile Scridon, purtător de cuvânt SAJ Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

UPDATE 1: Conform reprezentanților IPJ Sibiu, cauza accidentlui a fost viteza.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Rusciori, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Mureș”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Trafic blocat în continuare.

Foto: ISU Sibiu

Un accident deosebit de geav s-a produs în această după-amiază pe DN 14, în localitatea Slimnic. Din primele informații, se pare că sunt implicate două autoturisme, și cel puțin șase persoane sunt rănite. A fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Foto: SAJ Sibiu

Conform reprezentanților IPJ Sibiu, traficul pe DN 14, în Slimnic, este blocat TOTAL, în urma producerii accidentului. De asemenea, au fost mobilizate mai multe ambulanțe SAJ și SMURD, și a fost alertat chiar și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș, pentru a onterveni rapid în caz de nevoie.

Foto: SAJ Sibiu

„La fața locului sunt mobilizate următoarele forțe: SMURD cu medic, două ambulante SAJ dintre care una cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere.
De asemenea a fost alertat și elicopterul SMURD de la Tg. Mureș, în caz de nevoie”, a explicat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

„Este vorba despre 6 victime care sunt evaluate în acest moment de către forțele prezente la fata locului”, a spus Vasile Scridon, purtător de cuvânt Serviciului Ambulanță Sibiu.

Intervenția este în desfășurare.

Foto: SAJ Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*