FOTO ACCIDENT cu trei mașini la Tălmaciu. Trei persoane au ajuns în spital

Polițiștii serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu. Trei mașini sunt implicate și trei persoane au fost transportate la spital

Foto: ISU Sibiu

”Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că în accident sunt implicate 3 autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită”, spune cms de poliție Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Mașinile erau conduse de un bărbat de 47 de ani, sibian, un bărbat de 32 de ani din Boița și un bărbat de 27 de ani din Avrig.

La fața locului au ajuns de urgență două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ. ” Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate în accident. Un bărbat de 47 de ani cu un traumatism cranian, o femeie de 50 de ani cu traumatism la picior și un bărbat care a fost preluat de echipajul SAJ. Toate cele 3 persoane au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente”, spune Sg. Major Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Traficul rutier este ușor afectat însă la aceasta ora nu sunt valoare mari de trafic.

Polițiștii rutieri continua cercetările.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*