FOTO: UPDATE A plecat de acasă și nu s-a mai întors! Tatăl ei o caută

UPDATE: Minora a fost depistată vineri de către polițiști în Șaroș pe Târnave. A fost predată familiei, iar pe perioada cât a lipsit nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută o fată de 14 ani, care a plecat de acasă în dimineața acestei zile, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

FOTO: IJP Sibiu 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării unei minore în vârstă de 14 ani, părinții acesteia sesizând în cursul acestei zile plecarea voluntară a acesteia de la domiciliu.

Tatăl minorei GABOR CONSTANTINA ELENA, în vârstă de 14 ani, a sesizat faptul că minora, în dimineața acestei zile, în jurul orei 05.00, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu, în mod voluntar, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

La data plecării de acasă minora purta un trening de culoare negru cu albastru, iar în picioare purta o pereche de adidași din pânză de culoare albă.

Semnalmente: înălțime 150 cm, 45 kg, ochii căprui, păr șaten, lung, constituție slabă, ten piele măsliniu.
Semne particulare: la nivelul buzei superioare, în partea dreaptă, poartă un piercing rotund.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*