Fostul interist Adrian Văsâi revine acasă

FC Hermannstadt își întărește Centrul de Copii și Juniori, pentru a-și asigura un viitor (și) cu fotbaliști sibieni. Adrian Văsâi, unul dintre cei mai importanți antrenori de juniori din România, s-a alăturat proiectului FCH, urmând să preia grupa U19. Fostul atacant al Interului și apoi antrenor principal, a revenit la Sibiu după ani buni în care a activat cu succes în cadrul Federației Române de Fotbal.

FOTO: Adrian Văsâi a jucat și apoi a antrenat FC Inter

„Bine ai venit, Adrian Văsâi!

Fost fotbalist extrem de iubit în Sibiu, experimentatul antrenor Adrian Văsâi se alătură proiectului nostru! De azi, Adrian Văsâi este antrenorul grupei de copii și juniori U19 #FCH. Văsâi va completa staff-ul A.F.C.Hermannstadt la acest nivel, din care mai fac parte, printre alții, Marian Mărgărit, Adrian Demian și Iulian Merintean. Cu toții vor lucra sub coordonarea lui Dorin Zotincă, șeful Centrului de Copii & Juniori #FCH. În vârstă de 58 de ani, Adrian Văsâi a pregătit generația de jucători născuți în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reușind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezență a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de țară gazdă. Adrian Văsâi este astfel unul dintre cei mai importanți antrenori de juniori din România din ultimii 20 de ani, fiind ultimul care a calificat o națională de juniori la o întrecere continentală. Ca antrenor, Adrian Văsâi a mai reuşit o calificare în sferturile Cupei României cu IS Câmpia Turzii (2003) şi o promovare în Liga I cu Liberty Oradea (2006).

Este o zi mare pentru A.F.C.Hermannstadt. Adrian Văsâi este cu noi, iar asta ne bucură foarte, foarte mult!“, a notat FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*