Forța Dreptei Sibiu își alege astăzi liderul județean

Astăzi se desfășoară Conferința Județeană de Alegeri a Organizației Forța Dreptei Sibiu. La eveniment participă, pe lângă  Ciprian Faraon, președintele numit al Organizației Municipale Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, președintele numit al Organizației Județene și cei 235 de delegați ai orgnizațiilor din județ, și deputatul Violeta Alexandru, Ludovic Orban, liderul national al Forța Dreptei, Cristian Opriș, președintele Organizației de Tineret pe România a Forța Dreptei, , Daniel Rusu, președintele președintele organizației județene Alba, dar și reprezentanți ai partidelor USR și PMP.

Foto: Mesagerul de Sibiu

În cadrul Conferinței Județene de alegeri care se desfășoară astăzi vor fi aleși președintele Organizației Județene, Biroul Județean și două comisii, respectiv Comisia Județeană de Arbitraj și Comisia Județeană de Cenzorit. Tot în cadrul acestei întruniri se va alege, la propunerea noului preedinte, secretarul general și trezorierul. Astfel, pentru funcția de președinte candidează Constantin Șovăială, cel care până acum a fost președinte numit, iar pentru funcția de secretar general propunerea este Ciprian Faraon. Dealtfel, în această săptămână Ciprian Faraon a fost ales și președinte al Organizației Municipale Forța Dreptei Sibiu și și-a numit și echipa cu care va lucru în următorii patru ani.

„Acum două zile, miercuri, a avut loc Adunarea Generală. A Forța Dreptei municipiului Sibiu, în care au fost votați opt membri, trei vicepreședinți și eu, în calitate de președinte. La această adunare s-a făcut inclusiv descărcarea de gestiune, s-a prezentat un bilanț al celor doi ani de zile de activitate, cu plusuri și minusuri. Însă toți cei care am fost prezenți la această adunare am considerat și am plecat de acolo pozitivi, că lucrurile s-au desfășurat bine, cu rezultate destul de bune. Singura problemă pe care am identificat o a fost o nereușită a implicării tineretului sibian în activitatea politică, sau la un nivel foarte redus. În rest am considerat că, „curentul”  Forța Dreptei a reușit să ajungă până în casele oamenilor. Am reușit să transmitem idei, viziuni ale noastre, ale colegilor noștri de la București, astfel încât lumea să afle despre noi, să știe ce dorim să facem și ce gânduri avem pentru viitor. E o care încă lungă de parcurs, astfel încât să spunem pe deplin că suntem mulțumiți de rezultate,  dar suntem optimiști”, a declarat Ciprian Faraon, președintele ales al Organizației Municipale Forța Dreptei Sibiu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*