Fonduri europene pentru dezvoltarea județului (CP)

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru reușește să atragă fonduri europene nerambursabile, care permit realizarea investițiilor necesare comunităților locale, transmite Consiliul Județean Sibiu.

FOTO: Consiliul Județean Sibiu
În județul Sibiu, din fondurile gestionate prin ADR Centru am modernizat drumuri județene, spații medicale, școli pentru copiii cu dizabilități și am construit centre de zi și căsuțe de tip familial pentru copiii din fostele centre de plasament.
“Astăzi, în sala de conferințe a Muzeului Astra, alături de colegi din administrațiile locale din cele 6 județe ale Regiunii Centru, am participat la reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională, căutând noi oportunități de finanțare a proiectelor prin care dorim să continuăm dezvoltarea județului Sibiu”, a declarat Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.
Prin noile linii de finanțare gestionate de ADR Centru, Consiliul Județean Sibiu a obținut deja 23 de milioane lei pentru reabilitarea altor două clădiri din cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”: Secția nr. V și Policlinica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*