Focus Sibiu: 70 de fotografii cât un an

Cea de-a șaptea ediție a expoziției de fotografie de presă Focus Sibiu a fost vernisată, aseară, în curtea interioară a Primăriei. Silvana Armat, Sebastian Marcovici și invitatul celei de-a șaptea ediții, Dragoș Dumitru, spun în fotografii povestea Sibiului din anul 2014. Cele peste 70 de fotografii sunt structurate în patru secțiuni distincte – politic, cultural, sportiv, social – și imortalizează55 de evenimente care au definit Sibiul în 2014. Asociația Română pentru Reciclare (RoREC) este partenerul „verde“ al ediției din acest an. „Silvana Armat prezintă un fotoreportaj realizat cu singura echipă canină de terapie din România pentru copiii bolnavi de autism, un proiect al Fundației «Un copil, o speranț㻓, au dezvăluit organizatorii una dintre temele acestei ediții.

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 1 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Sibiu, iar imaginile de la edițiile anterioare sunt publicate și pe Facebook.com/FocusSibiu.

Expoziția retrospectivă Focus Sibiu face parte din Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu. Festivalul va avea loc în luna octombrie și va include peste 20 de expoziții realizate de fotografi români și străini, structurate pe diverse domenii, de la fotografie de presă la fotografie de modă, fotografie de portret sau fotografie sportivă. Patrula de Reciclare va fi prezentă atunci cu o expoziție specială.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*