„Focus pe Avrig”. Astăzi despre fabrica de prefabricate din beton din Mârșa

În cele două mandate, de când conduce administrația din Avrig, primarul Adrian David a purtat discuții cu mai mulți investitori interesați să dezvolte afaceri în zonă. Mulți dintre ei au fost interesați, în special, de activele scoase la vânzare de lichidator, pe platforma fostei uzine Mecanice Mârșa. Primăria a inițiat o serie de interviuri cu investitorii din zonă care doresc să revitalizeze economia Avrigului.

Video: Primăria Orașului Avrig

„Ne-am propus să cunoaștem mai bine companiile care au ales Avrigul pentru a deschide fabrici sau hale de producție de mari dimensiuni.

De aceea, în cadrul seriei de interviuri „Focus pe Avrig” aducem în fața dumneavoastră investitori mai vechi și mai noi și stăm de vorbă cu ei despre provocările cu care se confruntă, despre proiectele în curs de implementare, dar și despre planurile lor de viitor.

”În acest moment avem aproximativ 400 de angajați în cadrul facilităților de producție de la Mârșa. Avem și o fabrică de construcții metalice, nu doar partea de prefabricate din beton, unde avem suprafețe de producție care ajung la 40.000 de mp. Angajați de pe plan local, în acest moment nu găsim. Am recurs la angajați din zona Moldovei și, implicit, trebuie să aducem forță de muncă din afara țării.”, ne-a spus inginerul Lucian Topor, directorul fabricii de prefabricate din beton CON-A, din Mârșa” au transmis reprezentanții Primăriei Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*