Foame de victorie! FC Hermannstadt debutează în Cupa României la Clinceni

Finalista de anul trecut, FC Hermannstadt, intră în competiție, în noul sezon al Cupei României, cu un meci pe care-l va disputa în deplasare. Sibienii vor întâlni ocupanta locului secund al Ligii 2, în momentul de față, Academica Clinceni.

”Ne dorim să ne calificăm în optimi. Nu ne va fi ușor, pentru că întâlnim o echipă în formă, ocupanta locului 2 din eșalonul secund. Academica este o echipă bună din eșalonul secund, o echipă tânără, care a marcat mult în acest sezon. Cu siguranță, ilfovenii se vor mobiliza pentru a scoate un rezultat pozitiv. Se poate spune că așa am fost și noi anul trecut, o echipă din Liga 2 cu ambiții mari. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea echipei și la final să sărbătorim calificarea. Avem nevoie de un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici.

Întâlnirea dintre Academica și FC Hermannstadt, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, se va disputa astăzi, 26 septembrie, de la ora 16:30.

După acest meci, în etapa a X-a a Ligii 1, echipa sibiană va juca, la Tg. Mureș, cu vicecampioana FCSB. Meciul este programat duminică, 30 septembrie, de la ora 21:00.

Reamintim că, în ediția precedentă a Cupei României, FC Hermannstadt a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o cu 2-0 în fața formației Universitatea Craiova, pe Arena Națională.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*