Florian Giubega, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Sibiu: „Astăzi am ales la primăria municipiului Sibiu un suflu tânăr, o echipă competentă, energică”

La ieșiea de la urne, Florian Giubega, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Sibiu a mulțumit echipei care i-a fost alături și a declarat că „a ales la primăria municipiului Sibiu un suflu tânăr, o echipă competentă, energică”

 

 

foto: Mesagerul de Sibiu

„Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, (…) colegilor mei. Astăzi am ales la Primăria Municipiului Sibiu un suflu tânăr, o echipă competentă, energică. Cred că sibienii au nevoie de mai multă atenţie din partea noastră pe durata întregului mandat. La Consiliul Judeţean am ales o echipă competentă, muncitoare, capabilă care a demonstrat acest lucru în cei patru ani de zile şi nu numai. Iar la Parlamentul European, o echipă care a reprezentat cu mândrie ţara şi care s-a zbătut şi a adus cele mai bune rezultate aşa cum ni le dorim cu toţii”, a declarat Florian Giubega

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*