Flori pentru curtea spitalului de pneumoftiziologie, plantate de voluntarii Asociației „Totul pentru comunitate”

Voluntarii Asociației „Totul pentru comunitate” au desfășurat astăzi o acțiune de plantare de flori în incinta Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Astfel, atât aleile cât și parcul spitalului au fost împodobite cu sute de flori multicolore.

Foto: Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

„Mulțumim Asociației „Totul pentru comunitate” și harnicilor voluntari care au venit astăzi pentru a înfrumuseța parcul spitalului cu flori de sezon. Ne bucurăm că prin aceste parteneriate reușim să aducem un plus de bucurie și frumusețe pentru pacienții internați în unitatea noastră sanitară, având astfel prilejul ca atunci când se plimbă prin curtea spitalului să aibă parte de un climat cât mai optimist și plăcut”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

„În cadrul proiectului „Lada de zestre” – de pe Agenda Educațională, desfășurat în perioada mai – iunie, elevii învață să ecologizeze, să învețe despre natură și să prețuiască mediul înconjurător”, a declarat Elena Popa, profesor coordonator, președinte Asociația Totul pentru Comunitate.

Florile au fost dăruite de Sera de Flori Camelia`s Sibiu, din localitatea Poplaca, iar voluntari au fost elevi din cadrul Colegiului Octavian Goga Sibiu și ai Colegiului Economic George Barițiu Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*