Flash mob, pictură murală și concerte educative, asta pregătește Asociația Fernandez-Florescu & Friends pentru această vară

Asociația Fernandez-Florescu & Friends a prezentat astăzi activitățile care se vor derula în acest an în cadrul proiectului RoWay-NorMania.

Foto: Mesagerul de Sibiu

La conferința de presă organizată pentru prezentarea acțiunilor care vor avea loc în această vară au participat Makcim Fernandez Samodaiev, președintele Asociației Fernandez-Florescu & Friends alături de Claudiu Peţa – pictor/designer și Alex Svaricek – președinte Club Sportiv „Young Till Death”.

În cadrul proiectului, în această vară vor avea loc mai multe concerte educative de muzică de cameră precum și un turneu în 8 orașe din România și șase din Norvegia.

La Sibiu, membrii asociației vor organiza un Flash Mob în zona centrală a orașului, și deasemenea se va realiza o pictură murală de mari dimensiuni care să fie reprezentativă pentru Sibiu.

Pentru această pictură încă nu a fost găsit locul (peretele) pe care va fi realizată. De aceea membrii Asociației vor lansa în zilele următoare un apel pe pagina lor de Facebook prin care îi vor invita pe locuitorii Sibiului să le fie pus la dispoziție un zid cu o suprafață de 70-100 mp.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*