FITS se vinde bine. În câteva zile s-au vândut bilete cât anii trecuți în câteva luni.

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) s-a arătat plăcut impresionat de interesul foarte ridiat pe care publicul îl are pentru ediția din acest an a FITS.

Totodată îi invită pe spectatori la premiera spectacolului „Ora în care nu știam nimic unii despre alții”.

Foto: Mesagerul de Sibiu
”Suntem la începutul lunii mai și ne bucurăm de o reacție incredibilă din partea dumneavoastră în raport cu ceea ce înseamnă în acest an Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cu tema Miracol. În câteva zile, am constatat că a fost un interes al publicului pentru bilete, cât a fost în ceilalți ani în câteva luni”, a declarat Constantic Chiriac.
Tot el îi invită pe sibieni la premiera spectacolului „Ora în care nu știam nimic unii despre alții”, și vine cu argumente serioase pentru ca iubitorii de teatru să nu rateze această piesă.
”Vă invităm în 4 și 5 mai la o premieră cu totul și cu totul specială. Unul dintre cei mai mari autori de teatru, laureat al Premiului Nobel, Peter Handke, propune o formulă de spectacol nebun… de frumos!
Dramatismul, umorul, neprevăzutul, bucuria de a juca, sunt toate împreună într-un spectacol care se numește „Ora în care nu știam nimic unii despre alții”. Așa a fost acum 30 de ani, înainte de Festival. Și de atunci tot încercăm să știm unii despre alții, în numele frumosului, al emoției, al bucuriei de a trăi și de a înțelege ce înseamnă acest dar dumnezeiesc care este viața.
Este un spectacol al improvizației, un spectacol pe care vă invităm să-l vedeți în 4-5 mai. Bucurați-vă de aceste reprezentații pentru că, pe durata FITS este bine să mergeți la spectacolele care vor fi din alte părți. Și atunci vă invităm: veniți acum! E mai, vine vara, bucurați-vă de ceastă întâlnire cu miraculosul, cu neprevăzutul, cu ceea ce înseamnă atmosfera specială a scenei!
Fiți bineveniți!”, conchide Chiriac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*