Final INCREDIBIL în Liga a 4-a! 7 minute cu 3 goluri și un penalti ratat! Inter Sibiu întoarce miraculos la Bradu, scor 4-2 (1-2)

Tânăra echipa a Interului, formată în linii mari din juniori de la Interstar Sibiu, a demonstrat azi că e capabilă de lucruri mărețe. A întors miraculos meciul de la Bradu, cu gol de 2-2 în minutul 89, cu penalti apărat de portarul Agîrbiceanu în minutul 91, și încă 2 reușite în timpul suplimentar acordat de central, pentru o victorie incredibilă. Un final de poveste, cum rar se întâmplă pe terenurile de fotbal.

foto: facebook/FC Inter

Partida de la Bradu a avut loc în această după amiază și a contat pentru etapa a 4-a a Ligii4. ACS Bradu a deschis scorul în minutul 5, după o eroare a portarului sibian Agîrbiceanu. Interistul Mărgărit a egalat în minutul 15 cu un șut plasat din careu, însă gazdele au controlat apoi jocul. Au revenit în avantaj în minutul 35, scor 2-1, irosind apoi 3 mari ocazii de gol, pe fondul intervențiilor excelente ale lui Agîrbiceanu. Portarul interist a scos o minge grea de sub transversală până la pauză, apoi a avut un reflex miraculos (‘55), după care a salvat în situație unu la unu (‘75).

Jocul curgea liniștit spre o victorie muncită a gazdelor când o intervenție imprudentă a unui fotbalist al gazdelor s-a lăsat cu al doilea cartonaș galben și implicit roșu. Cu superioritate numerică în teren, „mânjii“ interiști s-au năpustit în atac și au izbutit egalarea prin Suciu (‘89), scor 2-2.

Finalul „nebun“ era însă abia la început. Maistrenko (Inter) a faultat în careu la începutul perioadei suplimentare, iar  centralul a acordat penalti. Agîrbiceanu l-a ghicit pe Dan, balonul respins în față a fost reluat în transversală, ACS Bradu trecând pe lângă 3-2.

Două minute mai târziu, același Mărgărit (90+4) avea să dea lovitura cu un cap din careu, la o centrare Standima. În minutul 96, s-a făcut 4-2 pentru oaspeți, la capătul unui atac școală, pe traseul Răcean – Suciu – Munteanu, ultimul reluând entuziasmant sub transversală.   

FC Inter a reușit astfel a 3-a victorie în acest sezon, ocupând locul 4 în clasament, cu 9 puncte, în urma Voinței Sibiu (12 pct), Păltiniș Rășinari (12 pct) și FC Avrig (10 pct.). 

Voința și Păltiniș Rășinari au reușit scorul etapei a 4-a, 7-0 cu Sparta Mediaș, respectiv 7-0 în deplasare la Leii Șura Mică.

REZULTATELE etapei a 4-a a Ligii a 4-a

sursa: AFF Sibiu

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*