Filmele săptămânii 20 – 26 iulie la Centrul Cultural „Ion Besoiu“

11.30: „Hotel Transilvania 3: Monştrii în vacanţă” 3D, dublat RO („Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation“ / animaţie, comedie, familie, fantastic / SUA / 1h 37 min). Numai sâmbătă și duminică.

În filmul de animaţie al Sony Pictures, „Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.

13.45: „Hotel Transilvania 3: Monştrii în vacanţă” 3D, dublat RO („Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation“ / animaţie, comedie, familie, fantastic / SUA / 1h 37 min)

16.00: „Mamma Mia! O luăm de la capăt” („Mamma Mia! Here We Go Again“ / comedie, muzical / SUA / 2h)

La zece ani după ce „Mamma Mia! Filmul” a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James („Cinderella”, „Baby Driver”). În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie. Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies („A Brilliant Young Mind”) și Jessica Keenan Wynn („Broadway’s Beautiful”). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine („War Horse”), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan („Allied”), iar tânărul Harry este Hugh Skinner („Kill Your Friends”).

18.30: „Infernul din zgârie-nori” 3D („Skyscraper“ / acţiune, crimă, dramă / SUA / 1h 46 min)

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – „Infernul din zgârie-nori”, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

21.00: „The Equalizer 2” (acţiune, crimă, thriller / SUA / 2h)

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este „The Equalizer”. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.


Program casierie

· luni – vineri: începând cu ora 13:15

· sâmbătă și duminică: începând cu ora 11:00

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*