Filmat în timp ce arunca deșeuri din construcții la pubela publică. Sibianul riscă o amendă de până la 45000 de lei – video

Primăria municipiului Sibiu a publicat imaginile video cu un bărbat care arunca deșeuri din construcții la pubela publică. Când va fi identificat, acesta riscă o amendă de până la 45 000 de lei.

Video: Primăria municipiului Sibiu/facebook
„Deșeurile din construcții NU se aruncă la pubelele publice! Pentru că a făcut acesta, un sibian va plăti o amendă usturătoare. Bărbatul a fost filmat în timp ce arunca mai multe resturi din construcții la platforma de colectare a deșeurilor menajere din spatele școlii nr. 1 din cartierul Ștrand. După ce îl vor identifica pe cel care a condus mașina din care au fost aruncate deșeurile, polițiștii locali îi vor aplica o amendă contravențională”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu, cei care au și făcut publice imaginile.
„Pentru astfel de fapte, abandonarea deșeurilor, amenda este cuprinsă între 30.000 și 45.000 lei pentru persoane fizice și între 50.000 și 70.000 pentru cele juridice.
Vă reamintim că dacă aveți astfel de deșeuri, firma de salubritate le va ridica și le va transporta în locurile special amenajate pentru depozitare. Acest serviciu este cu siguranță mai ieftin decât amenda prevăzută de lege dacă le aruncați în locuri interzise, poluând zona respectivă”, explică reprezentanții Primăriei Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*