Filiala județeană a PMP are un nou președinte (CP)

Filiala județeană a PMP are un președinte interimar, Radu Scutea, conform deciziei adoptate de către Comitetului Executiv Național, la propunerea președintelui PMP, Eugen Tomac.
Anterior acestei numiri,  la Congresul PMP din 19 februarie, Ion Ariton, fost senator și ministru al economiei, care a condus organizația sibiană a PMP în ultimii ani, a fost ales vicepreședinte pentru Regiunea Centru.
Noul președinte interimar a preluat responsabilitățile executive pe 4 iulie, în prezența  liderilor locali ai partidului, conform unui comunicat remis redacției.
Într-un mesaj adresat colegilor, Radu Scutea precizează: „Voi căuta, alături de fiecare dintre voi, să valorific reușitele de până acum, să le înmulțesc, să trecem peste amărăciunea provocată de unele rezultate. Sunt convins că experiența consistentă a dlui ministru Ariton, vicepreședinte regional, și a liderilor care au obținut respectul, aprecierea și voturile alegătorilor în comunitățile din care fac parte, ne oferă perspectiva promovării cu succes a interesului public în politică locală și națională.
Mulțumesc, de asemenea, dlui președinte Eugen Tomac, secretarului general, Ionuț Simionca, și colegilor din conducerea partidului, pentru încrederea acordată. Pentru un nou început, pentru o Mișcare vie și convingătoare!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*