Filantropie și bucurie!

În al 10 lea an consecutiv de proiecte și acțiuni sociale și educative, Asociația Filantropică Olivia- AFO Sibiu a adus zâmbete pe buze și bucurie în inimile beneficiarilor săi!

„Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos scoate în evidență bucuria, dragostea, solidaritatea, entuziasmul și apropierea față de semenii noștri.

Aceste valori creștine moștenite de la moși-strămoși le-am promovat permanent, cu o intensitate maximă în preajma Sărbătorii Crăciunului!

Vârstnicii din proiectele noastre, familiile nervoiașe pe care le sustinem lunar, elevi din trei școli din județul Sibiu, în total un număr de peste 500 de persoane s-au bucurat de atenția noastră în această lună.

Media lunară a persoanelor susținute în cele 5 proiecte ale Asociației este de 100 beneficiari, dar cum Moș Crăciun este darnic și bun, ne-a sprijinit în demersurile noastre ca numărul celor susținuți să fie de 5 ori mai mare!” a declarat Olivia Betina Pădurean, inițiatorul campaniei și vicepreședinte în cadrul Asociației!

Urăm sănătate beneficiarilor noștri, îi asigurăm de sprijinul nostru și în anul care vine și aducem sincere și calde mulțumiri sponsorilor și partenerilor noștri!

Tags: , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*