„Fierbe“ Cisnădia! Șelimbărul întâlnește Steaua, de la 17,30, pe Stadionul Măgura!

Din nou meci de top la Cisnădie. CSC 1599 Șelimbăr întâlnește CSA Steaua București, de la ora 17,30, pe Stadionul Măgura, în ultima partidă din cadrul etapei a 5-a a Ligii 2 la fotbal.

foto: facebook/CSC1599Șelimbăr

Lideri în clasament, cu maxim de puncte după 4 runde, „călăreții roșii“ au de susținut un nou examen dificil, în condițiile în care roș-albaștrii rămân în continuare o forță în liga secundă, chiar dacă n-au primit nici de această dată undă verde pentru promovare. Oprită de la accederea în Superligă este și echipa din Șelimbăr, astfel încât principala preocupare a combatanților de astăzi este de a juca cât mai bine și a intra, eventual, în vizorul selecționerilor echipelor naționale, dar și a echipelor de top din țară.

Elevii lui Claudiu Niculescu au parte de un start extraordinar de sezon, cu 4 victorii din 4 în campionat, fără gol primit. O serie începută la Metaloglobus (1-0), continuată „acasă“ cu Unirea Dej (2-0), apoi la Turnu Măgurele (1-0) și la Chiajna, 1-0 cu Concordia. Au marcat Năstăsie, Rotund, Schieb, Natea și Rodrigo, „călăreții“ reușind așadar să puncteze cu toate compartimentele, semn că se bazează pe un joc omogen, cu jucători de calitate care pot oricând să schimbe sistemul și să facă diferența.

De partea cealaltă, Steaua vine la Cisnădie fără înfrângere în acest campionat, dar cu 3 remize între care 2 surprinzătoare, ambele pe teren propriu (1-1 atât cu Metaloglobus, cât și cu CSM Alexandria). Cu dezamăgirea că echipa a fost oprită și-n acest an de la promovare, Daniel Oprița caută mereu să-și mențină elevii concentrați. Steaua a adus 11 jucători noi în vară și are un lot din care fac parte, printre alții, Ionuț Pop, Stephan Drăghici, da Silva, David Maftei, Daniel Vîrtej, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Rober Sierra, David Matei, Bogdan Chipirliu sau Alexandru Boiciuc.

Prețul biletelor pentru acest meci este 30 lei pentru adulți, la tribuna 2 (10 lei pentru copii sub 18 ani), și 50 de lei la Tribuna 1. Ultimele bilete se vând încă de la ora 14, la casieria stadionului Măgura din Cisnădie.

Rezultatele etapei a 5-a

Corvinul Hunedoara – Concordia Chiajna 2-2

CSM Reșița – Progresul Spartac 0-0

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FK Miercurea Ciuc 1-1

CSM Alexandria – CSM Slatina 0-1

Unirea Dej – Gloria Buzău 2-4

CS Mioveni – CSC Dumbrăviţa 0-1

CS Tunari – Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1

Chindia Târgovişte – Unirea Slobozia 0-1

Metaloglobus Bucureşti – FC Argeş 1-1

marți, 5 septembrie 2023, ora 17:30

CSC Şelimbăr – Steaua

CLASAMENT

sursa: FRF

În etapa a 6-a sunt programate partidele:

CS Concordia Chiajna – CSA Steaua

CSM Slatina – CSC 1599 Şelimbăr

Gloria Buzău – CSM Alexandria

Fotbal Club Argeş – FC Unirea Dej

AFC Unirea 04 Slobozia – Metaloglobus Bucureşti

Ceahlăul Piatra Neamţ – Chindia Târgovişte

CSC Dumbrăviţa – CS Tunari

Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Mioveni

Progresul Spartac – Pandurii Târgu Jiu

Corvinul Hunedoara – CSM Reșița

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*