„Fiecare pas contează”, proiectul Asociației Copil Unicat la Maratonul Internațional Sibiu

Asociația Copil Unicat s-a înscris la Maratonul Internațional Sibiu cu proiectul „Fiecare pas contează”.

Foto: Facebook Asociația Copil Unicat

Proiectul a demarat mai de mult, iar acum membrii asociației doresc să strângă fonduri pentru continuarea acestuia, mai ales că în anul 2023 acesta a fost un succes.

„”Fiecare pas contează” este ceea ce spun medicii și kinetoterapeuții, atunci când sunt întrebați de părinți, plini de speranță, care este posibila evoluție a copilului lor, diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă.

Este ceea ce își spune fiecare părinte care are un copil cu dizabilitate neuromotorie și care încearcă să vadă partea plină a paharului.

Și este ceea ce spune fiecare părinte, unui copil cu dizabilitate neuromotorie, atunci când vrea să-și încurajeze copilul…indiferent cât de mic este progresul acestuia.
Continuăm si anul acesta cu proiectul ‘Fiecare pas contează’, care a consolidat in anul 2023 comunitatea noastră, adunând fonduri vitale pentru terapia copiilor cu deficiențe neuromotorii” transmit membrii Asociației Copil Unicat.

Despre Asociația Copil Unicat

Asociația Copil Unicat, prin dedicarea și eforturile neîntrerupte, a devenit un far de speranță pentru familiile afectate de deficiențe neuromotorii.

„Ne dedicăm sprijinului personalizat pentru copiii cu deficiențe neuromotorii. Viziunea noastră se concentrează pe recunoașterea potențialului unic al fiecărui copil, oferindu-le șanse egale la o viață plină și independentă. Prin proiectul ‘Fiecare Pas Contează’ am demonstrat puterea comunității și impactul terapiei continue asupra vieții copiilor.

Din 2018 până în prezent, am ajuns de la 3 la 33 de beneficiari permanenți, la care se adaugă copiii care beneficiază sporadic de anumite proiecte.

Am desfășurat proiecte care au avut ca scop informarea despre paralizia cerebrală la copii și despre drepturile copiilor cu dizabilități, strângerea de fonduri pentru cauze medicale si sprijin psihologic pentru părinții copiilor cu dizabilități, ajungând la proiecte care au oferit copiilor kinetoterapie, terapie cu animale, ședințe de călărie sau intrări la piscină” spun membrii Asociației Copil Unicat.

Pentru ediția din acest an a Maratonului Internațional Sibiu, Asociația și-a propus un target de 30 520 de lei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*