Fetiță de 6 ani IZBITĂ de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar

În această seară, pe strada Ogorului din Sibiu, o fetiță în vârstă de 6 ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar. La fața locului, un echipaj SMURD cu medic s-a deplasat de urgență pentru a-i acorda asistență medicală. Fetița a fost conștientă și a primit îngrijiri medicale pentru multiple contuzii. După acordarea primelor îngrijiri, ea a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Luther pentru investigații și tratament suplimentar.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

„Într-o parcare de pe strada Ogorului din municipiul Sibiu, o fetiță în vârstă de 6 ani a traversat neregulamentar și a fost acroșată de un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 45 de ani.
Minora a fost transportată la spital conștientă” – a informat IPJ Sibiu.

„Un echipaj SMURD cu medic s-a mobilizat de urgență pe strada Ogorului din municipiul Sibiu pentru a acorda asistență medicală unei fetițe în vârstă de 6 ani, care a fost acroșată de un autoturism. Fetița a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la CPU Luther conștientă având multiple contuzii” – a adăugat ISU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*