VIDEO: Fete naive agățate cu promisiunea IUBIRII, obligate să se PROSTITUEZE. Au fost plimbate și prin Sibiu

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea ieri pentru 24 de ore a 3 inculpați cercetați pentru trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.Începând cu vara anului 2019, două victime, dintre care una minoră la momentul comiterii faptelor, au fost recrutate prin inducere în eroare, prin metoda loverboy, adăpostite și transportate în județele Ilfov, Sibiu și în municipiul București, în scopul exploatării sexuale, prin obligare la practicarea prostituției.

În acest sens, persoanelor vătămate le-au fost create conturi pe site-urile de specialitate în vederea atragerii potențialilor clienți, sumele de bani obținute de acestea fiind însușite de inculpați.

De asemenea, cu privire la doi dintre inculpați s-a reținut că au înlesnit practicarea prostituției de către o a treia persoană vătămată, minoră la momentul comiterii faptelor, obținând sume de bani în urma acestei activități.

Azi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor trei inculpați.

Foto: depositphotos.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*