Festivalul „Țara Oltului în Produse și Tradiții”, loc de întâlnire pentru producătorii locali și artiștii din zona Sibiului

Ediția de primăvară a Festivalului organizat de Primăria Avrig se desfășoară astăzi în localitatea Bradu.

Ca la fiecare ediție și astăzi la festival și-au dat întâlnire producătorii locali din zonă, care au venit să își promoveze și să își vândă produsele aici.

Festivalul a debutat cu o prezentare a tuturor producătorior prezenți, fie cu produse culinare tradiționale din zona Sibiului, fie meșteșugari care au venit cu costume populare, sau bere artizanală.

 

La Festival a fost prezent și primarul orașului Avrig, Adrian David, viceprimarul Ciprian Stoișor și Marius Badea, Preşedintele Asociației Crescătorilor de Animale Avrig, care le-au urat bun venit tuturor celor prezenți azi la Bradu.

Pe tot parcursul desfășurării Festivalului pe scenă au urcat ansambluri folclorice din zona Sibiului.

S-a remarcat în mod deosebit Ansamblul folcloric ,,Mlădițele”, al Liceului Tehnologic Mârșa coordonat de prof. Sanda Stanciu.

Ansamblul a luat ființă în anul  2018, cu scopul de a sădi în sufletul copiilor dragostea pentru cântecul și jocul romanesc, de a promova tradițiile și portul popular în rândul tinerei generații. Astăzi au susținut un moment artistic  în cadrul Târgului de produse și tradiții din Tara Oltului, alături de talentatul solist Rareș Drimbariu, aflat pentru prima data pe scena, în calitate de solist.

Pe scena Festivalului au mai urcat Ansamblul „Doruleț” din Racovița, Ansamblul “Călușarii” din Rășinari, Sara Stoișor, Ansamblul “Purtata Avrigului”, Adina Drăghici, Andra Esca, Diana Baltag, Grupul „Prietenii” și Maria Dan Păucean.

 

 

Foto/Video: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*