Festival cu savoare, sâmbătă, la Apoldu de Sus

Vinul reprezintă poezie îmbuteliată”, spunea scriitorul scoțian Robert Louis Stevenson. Ei bine, despre savoare și mult gust va fi, sâmbăta aceasta, și la Apoldu de Sus, acolo unde 23 septembrie va însemna Vinotopia”.

Acesta este titlul unui festival dedicat vinului, un eveniment susținut în parteneriat cu Domeniul Apoldium și Vinea Apoldia Maior – USAMV Cluj-Napoca și realizat cu sprijinul Primăriei orașului Miercurea Sibiului.

Festivalul va debuta în Piața Centrală a localității Apoldu de Sus, în 23 septembrie, la ora 13.00, cu primirea invitaților, urmată, la ora 13.30, de o scurtă prezentare a vinurilor.

O oră mai târziu, cei prezenți vor avea parte de un prânz bogat, cu preparate care mai de care mai diverse.

Pe lângă savoarea dată de aroma vinului sau a deliciilor culinare, printre care și un live cooking oferit de Grosspold Events, participanții se vor putea bucura și de momente artistice unice.

Foto: Apoldu de Sus facebook

Pe scena Vinotopia, de la ora 17.00, vor evolua cunoscute nume ale folclorului românesc, printre care Geanina Gavrilă, Ovidiu Homorodean, Robert Târnăveanu, dar și ansamblurile „Ceata Junilor” și „Purtata Secașelor” din Miercurea Sibiului.

„Vă așteptăm într-un cadru de basm la un festival plin de savoare, unde să ne bucurăm de vin, mâncăruri tradiționale și muzică bună! Vinul face casă bună cu preparatele delicioase ale zonei, iar o zi de sâmbătă nu sună nicicând mai bine decât la Vinotopia!”, au transmis organizatorii.

Cei interesați să participe la Vinotopia își pot rezerva un loc ori mese scriindu-le organizatorilor pe pagina de Facebook sau Instagram – Vinotopia. Detalii suplimentare pot fi obținute și apelând numărul de telefon 0744.280.844.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*