Festin culinar la Foodie – street food cuisine. Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu!

Nu mai puțin de 17 food – truck-uri participă între 13 și 16 septembrie la Foodie – street food cuisine. Vor fi patru zile cu experiențe culinare și concerte de calitate pe cea mai frumoasă stradă din oraș.

Gurmanzii și nu numai numără, probabil, zilele rămase până la debutul celui mai așteptat eveniment gastronomic al toamnei la Sibiu. Toată lumea este invitată, cu mic, cu mare, să participe la ”Foodie – street food cuisine”. Festivalul ce are loc în perioada 13-16 septembrie aduce pe strada Cetății cele mai râvnite și apreciate food-truck-uri de ”street food”. Zeci de preparate vor fi atent gătite și pregătite la cele 17 rulote și autorulote ce parchează la umbra zidului Cetății.

Diversitarea și varitetarea o să fie cu siguranță pe placul celor care ajung la evenimentul de pe cea mai frumoasă stradă din oraș. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”. ”Vor fi patru zile pline de experiențe culinare. Punem în practică un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică din Sibiu”, spun organizatorii.

Un ’’FOOD MENU’’ de excepție

Animo Caffee

E MUSAI să treceți pe la Rulota Animo Caffee! Cafia așa de bună și savuroasă cum au oamenii aceștia, mai rar găsești.

Arome

Te invităm să savurezi măcar unul dintre cele mai bune fresh-uri pregătite de către cei de la Arome.

Smokin’ Pig

Aducem și o veste bună pentru iubitorii de porchetta si burgeri senzaționali. Unul dintre cele mai râvnite food-truck-uri din România, Smokin’ Pig, este prezent la Foodie.

IndiVan

Singurul foodtruck cu mâncare indiană de la noi din țară parchează pe Cetății. IndiVan aduce cu el ingrediente proaspete, condimente autentice din îndepărtata Indie și, bineînțeles, mâncare delicioasă!

Famous Waffles

Le plac atât de mult gofrele belgienele, încât au hotărât să le facă faimoase în toată țara. Cei de la Famous Waffles le pregătesc într-un stil propriu.

Fane Curcanu’

Trebuie să încercați burgerii de la Fane Curcanu’. Sunt 100% din carne de curcan și sunt incredibil de gustoși.

La Nu Știu Cine

Dacă vă e poftă de dulce și de clătite, stați liniștiți… La Nu Știu Cine participă la Foodie și au cele mai bune clătite pe care le-ai mâncat vreodată.

Arrosticini

Faimoasele frigărui de berbecuț care provoacă dependența le găsiți tot pe Cetății. Cei de la Arrosticini le pregătesc cu mare grijă.

Mr. Cannoli

Pe unde au fost, au făcut furori cu desertul lor. Mr. Cannoli vin pentru a doua oară la Foodie și vă așteaptă cu cinci arome diferite de CANNOLI.

Drunken Squid

Multă lume a întrebat, așa că nu puteau să lipsească din ’’FOOD MENU’’. Cei mai buni calamari de la Drunken Squid revin la Foodie!

Food Stuff

Food Stuff aduc la Sibiu cei mai buni burgeri și nu e deloc o glumă. Brașovenii sunt marii câștigători de la Burger Fest 2018.

Eat It

La ei vei găsi cele mai bune paste pe care le-ai mâncat vreodată. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, atunci e obligatoriu să ajungi la food-truck-ul Eat it!

Meat Busters

Nu puteau să lipsească de la Foodie – Street Food Cuisine – 2018 cei de la Meat Busters. ’’Pork to the people!’’ să fie pentru toată lumea!

La Finca Alioli

Mâncarea spaniolă este transformată în preparate savuroase de ’’La Finca Alioli’’. Nu lipsesc Paella și Sangria.

Sucré

Eclere așa de bune mai rar găsești. Anul acesta poți testa și noile sortimente de înghețată MADE IN SIBIU!

Bătrânu’ Sas

La Foodie veți putea gusta produsele lor cele mai căutate – Bavarezul XXL, alături de noua creație Picantul XXL si burgerii din vită Angus, făcuți din carne proaspătă de lângă Sibiu, direct în carmangeria Bătrânu’ Sas.

Prosecco Street

Celebra ’’licoare’’ italiană este adusă de Prosecco Street. Mașinuța lor e foarte ușor de găsit la Foodie.

”MUSIC MENU” cu trupe și artiști de top

”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

KID’S MENU – Mega distracție pentru cei mici

Una dintre noutățile de la ”Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei lângă zidul Cetății – intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, volei și turn ball. Restul le descoperiți la fața locului!

„Foodie – street food cuisine” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară, cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri principali: Magnolia Residence și Iello. Partener de eveniment: Serious Fun. Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Pro FM, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*