Femeie de 38 de ani, dispărută din gara Sibiu

Polițiștii sibieni caută o femeie în vârstă de 38 de ani, care ar fi plecat în această dimineață din gara CFR Sibiu cu intenția de a ajunge la Craiova,fără a mai putea fi contactată, sau a ajunge la Craiova, sau a mai reveni acasă.

La data de 13 august, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un sibian că soția sa, LEPȘA Denisa-Georgiana, în vârstă de 38 de ani, în jurul orei 6.30 a rămas în zona gării Sibiu, întru cât dorea să călătorească singură spre municipiul Craiova. Din acel moment nu a ma luat legătura cu familia, nu a ajuns la destinație și nu s-a întors la domiciliu.

Semnalmente: Înălțime 169 cm, greutate 50kg, păr vopsit de culoare roșie (negru natural), ochi căprui, ten piele brun, constituție astenica.

Obiecte de imbracaminte: hanorac de culoare gri, tricou de culoare roșu, pantaloni sport de culoare negru, papuci de culoare alb.

Semne particulare: acnee la nivelul feței, tatuaj monocolor situat pe exteriorul mâinii drepte, ce reprezintă un trandafir în interiorul căruia sun cuvintele „CRISTI ION”.

Cetățenii care au văzut-o pe această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune la 112.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*