Felicitări, Andreea Dragoman! Vicecampioană europeană cu echipa României!

„Rămân cu multe lecții, cu mai multă experiență, maturitate în joc și sper ca aceste lucruri să mă ajute pe viitor“, a declarat medieșeanca Andreea Dragoman, după finala pierdută în fața Germaniei, scor 0-3, la Campionatul European de la Malmö (Suedia). Medieșeanca a avut cel mai strâns meci, cu Nina Mittelham, scor 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12).

foto: facebook/FRTM

În celelalte 2 partide ale finalei, Elizabeta Samara  a cedat la Xiaona Shan 0-3 (6-11, 8-11, 8-11), iar Bernadette Szocs la Ying Han 1-3 (16-14, 8-11, 8-11, 10-12). „Nu trebuie să fim triști. N-am câștigat, dar locul doi luat la un Campionat European e un lucru bun pentru sportul românesc, pentru toată lumea. Atât am putut astăzi și, chiar dacă am pierdut calificarea directă la Jocurile Olimpice, cu această echipă tânără sigur vom ajunge la Paris grație clasamentului și sper ca acolo să facem o figură frumoasă„, a declarat Viorel Filimon, antrenorul echipei feminine de tenis de masă a României.

foto: facebook/FRTM

Echipa României a fost formată din jucătoarele Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia și antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff.

Informații și rezultatele de la Campionatul European 2023 sunt pe site-ul FRTM–> https://bit.ly/45VMu5W

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*