FC Hermannstadt s-a BLOCAT pe remize! 1-1 cu Sepsi, în Cupa României

FC Hermannstadt și Sepsi OSK Sf. Gheorghe au terminat la egalitate în această seară, 1-1 (0-0) în primul meci din grupele Cupei României. Echipa sibiană a bifat al 6-lea meci încheiat la egalitate în ultimele 8 partide, „monotonia“ fiind spartă de victoriile cu Unirea Slobozia (5-2, în Cupa României) și 3-1 cu FC Voluntari, în Superligă. A fost a 5-a partidă din această lună în care am avut superioritate numerică pe teren, după partidele cu Botoșani, Voluntari, FCSB și Petrolul, unde am jucat minute bine cu un om în plus.

foto: facebook/FCH

Pe Municipalul sibian, în această seară, FC Hermannstadt a fost echipa superioară în mare parte din timp în fața specialistei Cupei, cu 2 trofee cucerite consecutiv. Mai întâi Oroian (‘5) a șutat periculos, balonul fiind blocat in extremis, apoi Antoche (‘33) a trecut și el pe lângă gol, lovitura sa de cap lovind bara, după un corner. Muțiu a avut timp și el să se evidențieze, 2 minute mai devreme, la un șut spre coluțul lung al lui Ștefănescu.  

La 5 minute de la reluare, Murgia a fost descoperit de VAR că l-a ținut în careu pe Bălașa, penaltiul acordat de centralul Cătălin Busi fiind transformat de Cosmin Matei: 0-1

Sibienii au arătat din nou maturitate în joc și au reacționat imediat. Bejan (‘65) a fructificat un corner, cu o lovitură de cap: 1-1.

După egalare, partida s-a stins încet-încet, ambele echipe fiind deja cu gândul la partidele de la finalul săptămânii. În prelungiri, Sepsi a rămas în 10 oameni, după ce Denis Rența a văzut al 2-lea galben, însă zarurile erau deja aruncate pentru acest joc.

FC Hermannstadt va rămâne acasă, urmând să întâlnească Rapid București, duminică 1 octombrie, de la ora 18, în etapa a 11-a a Superligii.

FC Hermannstadt: Muțiu –  Medina,  Antoche, Bejan, Kevin Ciubotaru (’86, Bucuroiu) – Petrescu (’70, Neguț), Biceanu (’69, Mino Sota), Murgia (’69, Alhassan), Oroian – Gabi Iancu (’77, Paraschiv), Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Hermannstadt face parte din Grupa A, alături de Corvinul Hunedoara, Progresul Pecica, Chindia Târgoviște, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Petrolul Ploiești.

Astăzi s-au mai înregistrat rezultatele: Progresul Pecica – Petrolul 1-2, Corvinul – Chindia 2-0

După meciul cu Sepsi, echipa sibiană va mai întâlni Progresul Pecica și Chindia Târgoviște, ambele partide urmând să se desfășoare în deplasare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*