FC Hermannstadt primește vizita unei echipe pe val

Întâlnirea dintre A.F.C. Hermannstadt și Chindia Târgoviște, în etapa a XIX-a a Ligii I, va fi un duel între o echipă în drum spre regăsire și una aflată într-o adevărată revelație.

Și asta pentru că sibienii sunt în căutarea primei victorii sub comanda lui Liviu Ciobotariu, iar dâmbovițenii antrenați de Emil Săndoi s-au instalat pe loc de play-off după o serie impresionantă de 7 meciuri fără înfrângere.

Din lotul FCH, fundașii Adrian Scarlatache și Claudiu Belu sunt indisponibili pentru această confruntare. De asemenea, căpitanul Ousmane Viera va absenta, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar spaniolul David Mayoral este incert.

,,Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun. Emil Săndoi este un antrenor foarte bun, cu multă experiență, iar echipa lui este una muncitoare, care joacă fotbal. Aștept de la băieții noștri o tresărire de orgoliu. Suntem motivați și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci. Sunt convins că echipa va arăta un nivel foarte bun, deși ne-am pregătit doar două zile. Trebuie să jucăm cu inima și să luăm puncte. Tradiția meciurilor dintre Chindia și FCH ne aparține nouă. Avem mai multe victorii și vrem să ducem această tradiție mai departe. Din păcate, nu putem să utilizăm un prim 11 pe care ni l-am fi dorit fiindcă avem foarte mulți accidentați. Am mare încredere în echipă, în jucătorii noștri și sunt convins că toți cei care vor juca vor da totul în acest meci” , a declarat Ciobotariu.

Pentru partida cu Chindia Târgoviște, A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare 3000 de bilete virtuale, disponibile pe platforma bilete.ro https://www.bilete.ro/afc-hermannstadt-afc-chindia…/

„Un bilet virtual cumpărat pentru acest meci este o investiție în viitorul fotbalului sibian. Toate încasările vor fi donate de FCH pentru proiectul Academia A.F.C.Hermannstadt, din care face parte în prezent echipa a doua a clubului, una alcătuită din tinere speranțe din județul Sibiu” spun oficialii clubului sibian.

A.F.C.Hermannstadt vs Chindia Târgoviște va avea loc joi, 28 ianuarie, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș, începând cu ora 17. Meciul va fi disputat în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*