FC Hermannstadt mută inspirat. Letica, transferat „pe plus“ după numai 10 luni petrecute la Sibiu

Karlo Letica părăsește Sibiul după numai 10 luni. Portarul croat adus liber de contract, în octombrie, de la CFR Cluj, a fost transferat la FC Lausanne pentru 300.000 de euro, potrivit GSP.

foto: facebook/FCH

Gruparea sibiană a reușit astfel să-și completeze bugetul, cu care să-și achite datoriile. E al doilea transfer reușit de la începutul sezonului, după cedarea lui Raul Opruț la echipa de primă ligă belgiană Kortrijk, contra sumei de 400.000 de euro.

Locul lui Letica ar urma să fie luat de avrigeanul Cătălin Vasile Căbuz (fost internațional U21), care revine la Sibiu după ce a mai apărat poarta FC Hermannstadt în 2018/2019.

O mutare cât se poate de inspirată, sibienii luând din nou un portar de top de la CFR Cluj, care stă mai mult pe bancă, pentru a încerca să îi relanseze cariera. Și de ce nu, să facă profit!

Fără Letica între buturi, echipa sibiană va reveni în fața propriilor suporteri luni 28 august, pe Stadionul Municipal, de la ora 18,30, în meciul cu Universitatea Cluj din cadrul etapei a 7-a a Superligii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*