FC Hermannstadt luptă cu FCSB în etapa a XIV-a. Tot la Tg. Mureș!

AFC Hermannstadt întâlnește pe FCSB, sâmbătă, 26 octombrie, ora 20:30, pe Stadionul Trans-Sil din Tg.Mureș, acolo unde echipa sibiană dispută meciurile considerate pe teren propriu.

Pentru partida cu vicecampioana en-titre, antrenorul principal Eugen Neagoe îi are indisponibili pe fundașul central Srgian Luchin, suspendat pentru cumului de cartonașe galbene, Kevin Rimane, în continuare nerefăcut după accidentarea din Cupa României, dar și pe austriacul Daniel Offenbacher, accidentat la antrenamentele din această săptămână.

Hermannstadt vine după o remiză albă, în etapa trecută, cu cei de la FC Voluntari, în timp ce FCSB a reușit să învingă pe Chindia Târgoviște cu 2-1 în deplasare.

„Este primul joc din acest retur. Au trecut deja 13 etape și nu am acumulat foarte multe puncte. Stă la îndemâna noastră ca în acest retur să acumulăm mai multe puncte. Avem o echipă cu jucători buni, jucători cu experiență, iar locul de acum din campionat nu reflectă realitatea. Întâlnim sâmbătă una dintre echipele bune ale Ligii I. Vom face tot ce ține de noi să câștigăm acest meci, chiar dacă FCSB are în componență jucători de națională. Jucătorii noștri vor face tot ce pot ei ca să obținem un rezultat foarte bun, adică să câștigăm cele trei puncte. Mi-aș dori ca și la Tg. Mureș să fie stadionul plin, iar suporterii noștri să ne fie alături. Jucăm pentru suporteri!”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt, ieri după-amiază, într-o conferință de presă.

„Este o partidă dificilă, dar știm totul despre acest adversar și știm la ce să ne așteptăm. I-am văzut și noi, îi cunoaștem, am jucat contra lor. Sper să luăm cele trei puncte din acest meci”, a completat fundașul lateral Sorin Bușu.

În tur, FCSB a învins pe AFC Hermannstadt cu scorul de 4-3. În acest moment, AFC Hermannstadt se află pe locul 12 în Clasamentul Ligii I, cu 12 puncte obținute, în timp ce FCSB este pe locul 8, cu 18 puncte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*