FC Hermannstadt întâlnește revelația campionatului în deplasare la Călărași

În etapa a XVII-a din returul Ligii I, AFC Hermannstadt va juc în deplasare contra celor de la Academica Clinceni.

Partida se va disputa în această seară, de la ora 19, pe Stadionul „Ion Comșa” din Călărași, întrucât arena din Clinceni nu are instalaţie de nocturnă.

Va fi o dispută între echipa de pe antepenultimul loc din clasament și revelația campionatului, după 16 meciuri disputate. FCH se situează pe locul 14, cu 15 puncte, în timp ce Academica Clinceni ocupă locul 5, cu 25 de puncte. În etapa precedentă, ambele echipe au înregistrat înfrângeri – Clinceni în deplasare cu CFR Cluj (3-1), FCH pe teren propriu (0-2) cu Dinamo București. Proaspăt instalat în scaunul de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt, Liviu Ciobotariu nu-l va avea la dispoziție pe Claudiu Belu, accidentat.

„Ne așteaptă un joc dificil. Întâlnim revelația campionatului, în opinia mea, o echipă în plină formă, cu jucători maturi, cu experiență. Academica Clinceni este o echipă care și-a depășit așteptările, o echipă puternică, robustă. Noi vrem să ne refacem moralul după partidele pierdute în ultima perioadă. Acest lucru poate fi posibil doar printr-un meci bun. Trebuie să ne schimbăm atitudinea și să ne întoarcem cu puncte. Vom merge în această deplasare să avem un meci elaborat, frumos, dar avem nevoie mare de puncte! Pentru mine acest meci contează foarte mult, mai ales pentru moralul jucătorilor. Este momentul să ne trezim cu toții. Campionatul acesta este foarte echilibrat, iar cu două meciuri castigate poți urca 3-4 locuri, dar dacă pierzi rămâi la subsol, unde nu este deloc confortabil”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal AFC Hermannstadt.

În partida tur, scorul a fost egal, 2-2, ilfovenii reușind să egaleze în ultimele minute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*