Fanii CSU Sibiu au făcut SOLD-OUT la ambele dispute cu Rapid! Primul meci e diseară la ora 20

Zile importante pentru baschetul sibian. „Vulturii“ au nevoie de 2 victorii pe teren propriu, în această săptămână, pentru a încheia pe podiumul actualei ediții a Ligii Naționale de baschet masculin. Peste câteva ore joacă meciul 3 cu Rapid, din finala mică, scorul seriei fiind în acest moment 1-1. Meciul se va disputa cu CASA ÎNCHISĂ în Sala Transilvania, de la ora 20, fiind transmis LIVE pe DigiSport 3, Prima Sport 4 și FRB TV.

(articol de Dan GREAVU)

foto: facebook/CSU Sibiu

Se anunță o atmosferă incendiară în această seară, fanii sibienilor fiind hotărâți să-și poarte favoriții spre o nouă victorie. Ar fi „al 6-lea jucător“ de care au nevoie „vulturii“ pentru a depăși din nou Rapid, în condițiile în care CSU Sibiu pornește cu șansa a doua, având și bugetul cel mai mic dintre echipele calificate în careul de ași.

Elevii lui Rinkevicius și-au mai „reparat“ din problemele medicale cu care s-au confruntat în semifinala cu CSM Oradea și în debutul seriei cu Rapid, astfel încât e de așteptat să se mobilizeze la maxim. Luni, au avut una dintre cele mai solide prestații din acest sezon, reușind să remonteze de la -16 în sfertul 2, pentru o victorie muncită, scor 87-83, preluând astfel avantajul terenului propriu. Au egalat scorul finalei mici, după ce pierduseră 72-83 în meciul de debut.

Forța „vulturilor“ constă jocul de echipă, în puterea extraordinară de a renaște în momentele dificile. Cu fanii alături, sibienii au demonstrat că sunt capabili de rezultate mari. „Nu este ușor să învingem de două ori, de trei ori la rând, o echipă bună precum Rapid, dar ne pregătim și ne gândim doar să scoatem maximul din acest prim joc (nr – de la Sibiu). Toate meciurile de acest fel, la trei zile, ne iau mult din energie, dar încercăm să ne recuperăm și să ne pregătim cum putem. Bineînțeles, o spun încă o dată, pentru noi, pentru echipă, pentru mine ca antrenor, e o plăcere să jucăm în Sala Transilvania, în fața fanilor noștri. Îi așteptăm mâine (nr – azi), să avem o sală plină, și ne pregătim să practicăm cel mai bun baschet al nostru pentru ei. Rapid este o echipă foarte talentată și foarte bună. Consider că încă sunt favoriți în această serie, dar ne pregătim să luptăm cu ei pe teren propriu.”, a transmis Rinkevicius înaintea partidei.

Meciul 3 cu Rapid se va disputa  sâmbătă, 20 mai, de la ora 19,30, tot în Sala Transilvania. Fanii au achiziționat biletele puse în vânzare pe bilete.ro în timp record, astfel încât duelul se va desfășura tot cu CASA ÎNCHISĂ. Dacă mai e nevoie, meciul 5 e programat să se dispute în Sala Rapid, marți, 23 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*