”Fallen Leaves” o tragicomedie romantică la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Fallen Leaves”, cel mai recent film al lui Aki Kaurismäki, ce a obținut Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes în 2023. Proiecția va avea loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

FOTO: ESTE Filmul de Miercuri

Și de această dată, primele 70 de bilete cumpărate online vor aduce un cadou din partea noastră și a partenerului nostru, Luthelo, respectiv un săpun ”Bucuria Crăciunului”. Cadoul va putea fi ridicat de la intrare.

Sinopsis:

Ansa și Holappa, doi oameni singuratici, se întâlnesc din întâmplare într-o noapte pe străzile din Helsinki și încearcă să își găsească prima, singura, ba chiar ultima dragoste a vieții lor. Drumul lor înspre acest țel măreț este amenințat de dependența de alcool a lui Holappa, de numere de telefon pierdute, dar și de faptul că nu își cunosc numele sau adresele. Însă obstacolul cel mai mare îl reprezintă obiceiul sorții de a pune piedici în calea celor ce-și caută fericirea.

Rating: N-12. Nerecomandat sub 12 ani.

Film în limba finlandeză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Fallen Leaves Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*