„Falcon Lake” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Falcon Lake”, o dramă romantică despre prima iubire, în regia lui Charlotte Le Bon. Proiecția va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 21.00, pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis:

Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

Premii: Premiul Grand Prize la Festivalul Internațional de Film de la București (BIFF) 2022, premiul Golden Hugo – New Directors Competition la Festivalul Internațional de Film de la Chicago 2022, nominalizat la Cannes – secțiunea Golden Camera, 2022, nominalizat la categoria Cel mai bun film de debut în cadrul mai multor festivaluri (Munich Film Festival, Jerusalim Film Festival, Cleveland Film Festival).

Film în limba franceză, cu subtitrare în limba română.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-falkon-lake) sau direct de la intrarea pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*