Fabrică nouă de senzori industriali la Șura Mică (CP)

„Administratorul public al județului, Adrian Bibu, a participat zilele acestea la inaugurarea unei noi investiții la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se produc senzori industriali.

Foto: Facebook Consiliul Județean Sibiu

Elvețienii au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte.

”La evenimentul de prezentare a investiției, am avut plăcerea să reîntâlnesc conducerea grupului elvețian, reprezentată de Patrick Bass – CEO, Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și pe Tudor Avram – Managing Director CEDES Hermannstadt, care se va ocupa de noua fabrică de la Șura Mică.

În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Județean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur”, a precizat administratorul public al județului, Adrian Bibu.

Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostru.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*