Expoziția „Emotion” deschide jurizarea Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023

Fotoclubul Orizont anunță deschiderea jurizării Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023 cu respectarea tradiției de a expune lucrări celebre ale unuia din membrii juriului într-o expoziție etalon.

Anul acesta, evenimentul aduce în prim-plan creativitatea și talentul excepțional al artistului fotograf Kerekes Istvan, unul dintre cei mai remarcabili reprezentanți ai artei fotografice europene. Expoziția va avea loc în sala de evenimente a Primăriei Sibiu, începând cu data de 27 septembrie, la ora 15:00.

Kerekes Istvan, cunoscut pentru impresionantele sale realizări în domeniul fotografiei de artă, este câștigătorul a peste 3100 de premii internaționale, inclusiv Marelui Premiu al iPPAwards 2021, unde a fost declarat Fotograful Anului în New York, S.U.A. Cu un portofoliu bogat și diversificat, el a fost recunoscut ca fiind cel mai tânăr deținător al rangului Excelență de diamant EFIAP/d/2 acordat de Federația Internațională de Artă Fotografică (FIAP). Mai multe despre munca lui Kerekes Istvan puteți găsi pe site-ul său oficial: [http://kerekesistvan.com/].

Expoziția „Emotion” va oferi publicului o incursiune fascinantă în universul emoțiilor umane, capturat cu măiestrie în imagini. Aceste fotografii vor evidenția marea diversitate culturală și socială de pe continentul european prin intermediul tehnicii sale inovatoare și a abordărilor vizuale creative. Lucrările lui Kerekes Istvan au fost expuse în peste 85 de țări, de pe 6 continente, ceea ce atestă impactul global al creațiilor sale.

Vernisajul expoziției „Emotion” va marca în mod oficial începerea jurizării Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023 și va avea loc în Centrul de Informare pentru Turiști a Primăriei Sibiu, începând cu ora 15:00, în data de 27 septembrie 2023.

Evenimentul este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*