UPDATE EXPLOZIE subterană pe B-dul Nicolae Bălcescu. Pompierii sunt la fața locului

UPDATE: La fața locului a intervenit și autospeciala CBRN din cadrul ISU Sibiu și două echipaje de intervenție ale distribuitorului de gaze.

„Pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire si stingere a incendiilor pe timpul măsurătorilor efectuate de furnizorul de gaze și au efectuat măsurători proprii. În urma măsurătorilor nu au fost identificate scurgeri de gaze sau alte substanțe periculoase”, a transmis Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Pompierii au intervenit de urgență pe B-dul Nicolae Bălcescu din Sibiu, după ce a fost semnalată o explozie subterană care a mișcat mai multe plăci de beton de pe stradă. Intervenția este în desfșurare.

 

„În urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 care semnala faptul ca în urma unei explozii subterane s-au mișcat mai multe plăci de beton pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a asigura măsurile specifice gestionării și prevenirii situațiilor de urgență. La fața locului sunt mobilizate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare, revin cu date pe măsură ce sunt disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*