EXCLUSIV. Căsătorii pentru o zi, la Povestea Calendarului

Îndrăgostiții care vor să își dovedească iubirea, o pot face în acest sfârșit de săptămână, la Povestea Calendarului. Se pot căsători pentru… o zi.  Cei care au făcut deja acest pas, își pot reînnoi jurămintele. Administratorii parcului au pregătit un decor de basm și o mulțime de surprize.

Weekendul 26-27 februarie va fi o adevărată sărbătoare a iubirii la Povestea Calendarului. Administratorii parcului au pregătit o sumedenie de surprize pentru vizitatori, în special pentru îndrăgostiți, dar și pentru cei mici.

”Fiindcă în acest sfârșit de săptămână îl sărbătorim pe Dragobete, cum altfel puteam face acest lucru decât aducând în prim-plan iubirea. Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică îi așteptăm pe toți îndrăgostiții să își dovedească sinceritatea sentimentelor și să vadă cum este să fie căsătoriți pentru o zi. Noi asigurăm toate cele necesare unei ceremonii de neuitat, incusiv cadrul de basm și eliberăm certificatul de căsătorie pentru o zi. De asemenea, cei care sunt deja căsătoriți, își pot reînnoi jurămintele. Ceremoniile vor avea loc lângă căsuța lui Dragobete, unde am amenajat un cadru special.”, povestește Anca Damian, unul dintre artizanii Poveștii Calendarului.

Weekend plin cu surprize

Pentru zilele de sâmbătă și duminică administratorii parcului Povestea Calendarului au pregătit și alte surprize pentru vizitatori. Astfel, sâmbătă va fi inaugurată Căsuța lui Dragobete, o căsuță în care organizatorii au creat un cadru de basm, totul, inclusiv ornamentele, fiind lucrate manual. În această căsuță, dar și în celelalte, vor avea loc o serie de ateliere de creație, și de pictură pe față, dedicate celor mici.

Un moment spectaculos va fi spectacolul de dans pe picioroange, care va avea loc atât sâmbătă cât și duminică. Acest dans fermecat al lui Dragobete o va alunga pe Baba Dochia hăt departe!

Toate activitățile care se vor desfășura sâmbătă și duminică la Povestea calendarului sunt incluse în biletul de intrare.

Povestea Calendarului, un parc tematic unic în România, situat la 40 de kilometri de Sibiu, la poalele Munților Făgăraș, în comuna Porumbacu de Sus, îi așteaptă zilnic, pe toți copiii, mici sau mari, pentru o incursiune fantastică în lumea basmelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*