Eugen Beza: „Va trebui să câștigăm cu orice preț acest joc“

CSC 1599 Șelimbăr revine azi pe teren propriu, la Rm. Vâlcea, pentru etapa a 6-a a Ligii 2. De la ora 11, întâlnește liderul Unirea Dej.

Locul 3 în clasament, elevii lui Beza vin după prima înfrângere din acest sezon, 0-1 la Tg. Jiu, dar au șansa să urce cel puțin o poziție în cazul unei victorii. Unirea Dej a înregistrat o singură înfrângere până acum, 1-2 pe teren propriu cu CSMS Iași, recuperându-și repede punctele prin victoria cu Dinamo, 3-2 în deplasare.

„Este un joc pe care chiar dacă în jucăm la Vâlcea, îl jucăm acasă. Acasă avem forță și va trebui să câștigăm cu orice preț acest joc. Este o partidă extrem de importantă pentru noi“, a declarat Eugen Beza la conferința de presă de dinaintea partidei.

La partida de azi de la Rm. Vâlcea, intrarea este liberă. De asemenea, partida va fi transmisă live pe canalul de YouTube.

După meciul de azi din campionat, „călăreții roșii“ se vor deplasa la Brașov, pentru primul lor meci din actuala ediție a Cupei României. Miercuri 14 septembrie, de la ora 16,30, întâlnesc AS SR Brașov, echipă din Liga a III-a.

Clasament

sursa: fotbal-flash.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*