ENTUZIASMANT! I-a cântat imnul! Christian MARCU, victorie în Franța!

Sibianul Christian MARCU (12 ani) confirmă statutul de mare speranță a schiului românesc. Ieri, a câștigat cursa internațională de slalom uriaș de la Pra Loup Le Sauze (Franța), o întrecere la care au participat schiori din 24 de țări, din Italia, Franța, Germania, Cehia, Bulgaria, USA, Grecia, Serbia, New Zeeland, China, Hong Kong, etc… Christian Marcu s-a impus așadar la slalom uriaș U14, contribuind la clasarea României pe locul 5 pe națiuni, după Bulgaria, Grecia, Franța și Italia.

(Dan GREAVU)

Christian Marcu s-a impus în Franța, într-un concurs la care au luat parte schiori din 24 de țări (foto: Vali Marcu)

Christian MARCU, schiorul de la/din Carpați, cucerește Alpii francezi. Vă invităm să vă alăturați bucuriei noastre și să celebrăm unul dintre cei mai străluciți schiori ai echipei noastre – Christian MARCU!

Cu bucurie și mândrie, anunțăm că tânărul nostru campion a triumfat la cursa internațională de la Pra Loup Le Sauze, din pitorescul ținut al Franței, la proba de slalom uriaș, categoria U14. Este o victorie care nu numai că ne umple inimile de entuziasm, dar ne confirmă și faptul că valorosul schior Christian, alias KIKI, a reușit să se ridice la înălțimea Alpilor și a cucerit vârfurile lor într-un mod cu totul remarcabil: LOCUL1

Eforturile sale și dedicarea fără margini au făcut din Christian MARCU un simbol al succesului extraordinar pentru România și pentru clubul nostru!

Așadar, să-l aplaudăm cu toții, cu inimile pline de bucurie și admirație, pe Christian MARCU, eroul nostru din/de la  Carpați, și pe toți cei care fac posibilă această poveste de succes!

Cu toții suntem Carpați!

Cu toții suntem România!“, a transmis Clubul Sportiv Carpați Sinaia.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*