Emoții și recunoștință la Spitalul Militar. Se retrage după 44 de ani de muncă – FOTO

Momente speciale la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin”,  unde farmacistul primar Ion Soare s-a pensionat.

FOTO: Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin”
Ocazia pensionării farmacist uluiprimar Ion Soare, șeful Secției Farmacie a Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu din data de 01.01.2012, este un frumos prilej pentru a-l felicita pentru activitatea profesională pe care a îndeplinit-o cu dedicare: 44 de ani, dintre care 31 de ani de activitate în cadrul instituției.
Având un rol activ în procesul de modernizare a Farmaciei cu circuit închis din structura instituției, a reușit să obțină prima autorizație RBPF (Reguli De Bună Practică Farmaceutică), pe județul Sibiu, care se acordă farmaciilor cu circuit închis.
Sub coordonarea acestuia, Secția Farmacie a produs ”Soluție alcoolică dezinfectantă pentru mâini”, necesară pentru toate categoriile de personal ale spitalului și pentru personalul unităților militare arondate din județele Sibiu, Alba și Hunedoara, în perioada pandemiei COVID-19.
”E un moment în care doresc să mulțumesc fiecărui coleg din secție pentru contribuția individuală și întregului colectiv, pentru buna colaborare”, a transmis Ion Soare.
În semn de considerație, acesta a primit o plachetă din partea colectivului și o diplomă de merit.
„Îi urăm ca următoarea etapă din viață să îi aducă multă sănătate și noi împliniri sufletești”, au transmis reprezentanții primarului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*